Ervaringen van anderen

"Mijn schouders voelde losser en ik kan ze gemakkelijker te verplaatsen zonder ongemak. Stefan massage was perfect, niets verwacht, maar de beste van Stefan... Dank je buddy......"
Roland, 11-09-2018
"Stefans massage was beter dan goed. Het was prikkelend, plagen, en plezier. Stefan is een zeer koele vent-slim, passie, warm en uitnodigend. Een mooie ziel, binnen en buiten...... Dank u Stefan voor een liefdevolle ervaring...."
Ric, 15-08-2018
"Gevoel zeer ontspannen, eigenlijk voelde het alsof uit deze wereld.. zoals ik was op een andere planeet.. Wow! Niets als het ooit. een een van een soort massage. Dank u Stefan"
Andrew, 14-08-2018
"O jee!. Wat was dat! Een ervaring als geen ander voor, en ik is gemasseerd door vele andere masseurs. Stefan massage was magisch, mystiek, sensueel, speels en met veel liefde. Uitstekende massage.. Stefan handen zijn Golden Hot Hot Hot.... Ik adviseer hoogst u ťťn van de massages van Stefans hebt.... Dank u........"
Oldrich, 14-08-2018
"Gevoel echt machtig goed na Stefans massage. Stefan heeft een andere stijl-met behulp van wapens. ellebogen, handen en toch is hij niet bang om aan te raken. Je voelt de liefde in zijn aanraking als hij je masseert. Ongelofelijk verbazingwekkend! Wat een reis! Ik kom terug! Dankzij Stefan"
Marten, 10-08-2018
"Nogmaals, ik was niet teleurgesteld maar verbaasd over de verschillende ritmes Stefan geeft... het is glad,... glad en zijdeachtig... Ik voel me altijd tevreden en herboren als ik een van de massages van Stefans... Nogmaals bedankt voor een prachtige fantastische sensuele massage......"
Olav, 23-07-2018
"Ik voelde spanning en pijn in mijn benen van het lopen. Maar na Stefan massage mijn lichaam voelde al goed binnen... zijn massage was verbazingwekkend verrassend en met een persoonlijke touch... zoals het was alleen voor mij... De massage was beter dan goed-het was fabelachtig sensueel, intiem, persoonlijk en veilig.. Ik kom terug... Bedankt Stefan"
Maartijn, 22-07-2018
"Het voelde goed om te worden gemasseerd door Stefans handen weer. De vreugde rit van sensaties-zijn aanraking, zijn slagen, zijn ritmen, is als een dans op mijn lichaam en het allen neemt me aan die plaats van tevredenheid. Ik voel me machtig goed.... Dank zo veel Stefan."
Marcel, 22-06-2018
"ongelooflijk hoe voelen op het moment. Woorden zijn moeilijk te beschrijven hoe ik me voel na Stefans massagebehandeling... Dat tintelend senstive ontspannen gevoel in mijn hele lichaam... Hoe doet hij het! De massge was helemaal verre van wat ik had verwacht. Een zeer nieuwe spannende ervaring... Ik kom terug. Dank u Stefan"
Frisco, 13-06-2018
"Wat een geweldige ervaring. Na de massage van Stefans voel ik spanning vrij. Mijn hele lichaam voelt het. Stefans werkt het lichaam goed.. vooral de nek en schouders en mijn onderrug en benen, Wow een grote opluchting... Ik wil slapen goed vanavond.... Dankzij Stefan"
Johnothan, 03-06-2018
"Voel ik goed in mijn lichaam, maar na Stefans massage ik voel me estactic in mijn lichaam-elk deel van mijn lichaam voelt levend... Stefans'shoulder en nek massge, was verbazingwekkend-het voelde alsof Stefan speelde met... zoals ik was het instrument en hij de muzikant.... en het voelde echt goed.. Ik wil dat gevoel te houden... Bedankt Stefan"
Niels, 05-05-2018
"Stefan ' massage neemt me gewoon naar plaatsen en daarbuiten... Ik kan blijven in die staat de hele dag..... het is euforische.... Dankz u Stefan"
Robert, 03-05-2018
"Woo..... Het was het wachten waard om Stefans massge.. Na de massage van Stefans voelde mijn lichaam zich helemaal ontspannen. Dat was een nieuwe ervaring.... de anale massge was totaal verschillend en onverwacht, maar zeer intens, sensueel, vibrerend en Tingly. De massage was echt heel goed. Ik hou ervan als het sterk is.. diepere weefsel druk. Het was gemakkelijk om te ontspannen onder Stefan-ook al Stefan zet druk, ik voelde me nog steeds veilig en dat ik hem kan vertrouwen... Dank u voor een geweldige ervaring. Dan je zo veel... Het was heerlijk... ongecompliceerde touch-het maakte het gemakkelijk om mezelf open te stellen voor Stefan. Mooie!. Ik kom terug. Dank u! Dank u! Dank u!"
Juha, 22-04-2018
"Dat was een van de beste massages die ik ooit heb gehad. Mijn lichaam is zeer goed gevoel, gekoeld en Tingly... De handen van Stefans zijn hypnotiserende. Rigth weg had hij me onder zijn ban-een spreuk zou ik graag onder elk moment, en jongen wat een avontuur... Stefan nam me mee naar een dergelijke hoogte-en dieptepunten... wow!!!. Ik ben gelukkig... Tot snel.... Dank u..."
Andrew, 08-02-2018
""Mijn lichaam was in nood van TLC dus ik ben gekomen om mezelf te verwennen door het hebben van Stefan verwennen me met zijn magische handen. Opnieuw Stefans massagebehandeling was uitstekend.. het kostte me om nieuwe hoogten-zo intens, in intimatre en zo sensueel....... Ik voel me speciaal...... Ik voel me geliefd..... Dankzij Stefan ""
Memo, 08-02-2018
""Liep ok in de massage gevoel zeer gespannen, onzeker van mezelf. Na de massage voel ik allerlei sensaties, zowel binnen als buiten. Mijn lichaam voelt licht en strak. Ik hield van Stefans massage..... stier lichaam, zeer gedetailleerd en persoonlijk.... Dankzij Stefan ""
Andrew, 28-01-2018
""Wat Stefan doet is zeer goed, niet meer dan alle woorden.... onbenoembaar. Ik voel alles in mijn lichaam en het voelt zo ggooodddd. De massage was uitstekend, speciale zoals het was alleen bedoeld voor mij..... Dat maakt me speciaal voelen, verzorgd...... Ik zal terug voor dat goede ding van Stefans..... ""
Ruwan, 05-01-2018
""Ik wachtte 1 jaar voor Stefans ' Massage, als gevolg van tegenstrijdige schema's. Maar het was het wachten waard.... Stefan leest het lichaam. Hij is een meester masseur. Hij gaf me veel vertrouwen, want hij is zeker van zichzelf en zijn talent. Dat maakte me gevoel meer ontspannen, betrouwbaar en veilig. Ja Stefan is een meester masseur! Het was een prachtige magische ervaring die nam me mee op een reis.... Dank u! Dank u! Dank u! Stefan ""
Jackie, 20-07-2017
""Ik voelde me erg gefrustreerd in mijn lichaam, die te maken hebben met gezondheidsproblemen, maar na Stefan ' massge... Ik weet het niet, maar het is hoe hij me aangeraakt, vooral mijn benen. Daarna, Stefan maakte me een speciaal gevoel, geliefd. Ik voelde me als huilen.... De Massage, de rug en nek gebied, was ongeloofbaar. Ik voel me nu zo wakker in mijn lichaam. Weer een verrassend Super massage. Dank u Stefan voor het maken van me weer voelen. Dank u voor de liefde.... ""
Jackie, 26-04-2017
""De massage van Stefan was als het hebben van goede seks, maar zonder het geslacht, het was intens, intiem, persoonlijk en professioneel.... De massage was uitstekend. Het was plezierig met verrassende interessante wendingen.. Hield van de anale massage.... Dank u Stefan ""
Stan, 10-04-2017
""Mijn lichaam voelde zich vooral kwetsend aan de linkerkant van de rug. Maar na Stefan massage en touch, jongen voel ik me herboren-verjongd-Alive. Interessant hoe Stefan erin slaagt om dit te doen om je hele lichaam. Het is als een langauge al zijn eigen.... Prachtig...."
Anodyne, 02-03-2017
""Ik liep in Stefans ruimtegevoel losgekoppeld in mijn lichaam. Nu na Stefans massage en raakt ik weet het gevoel fantastisch in mijn lichaam-mijn lichaam zingt voor mij-hallellujah...... Stefans massage is speciaal gemaakt voor mij-in alle juiste plekken, spleten, druk, mijn hele lichaam voelt laaiend enthousiast, sensueel en Orgasmic maar toch geen Happy Ending... Oh wat een gevoel... Dankzij Stefan ""
Paul, 29-11-2016
""Stefan bracht me naar het punt van bijna cumming-opgebouwd mijn energie, vulde me met zoveel energieŽn die ik voelde als een jongen weer. met veel macht.. Stefan is krachtig in zijn aanraking en hypnotische ook... Het is alsof hij je krijgt onder zijn ban... Het was echt een zeer goede ervaring. Dank u Stefan voor het niet laten me vrijlating mijn energie, maar in plaats daarvan leidde me naar het verbeteren van het goede gevoel... Ik had daarna 10 minuten nodig om de intense energieŽn te kanaliseren. Ik zal terug zijn, dankzij Stefan.... Stefan is een meester ""
Ron, 26-02-2016
""Stefan werd verzonden naar mij uit de hemel, ik was op zoek naar een massuer voor een tijdje, nu vond ik hem en ik ga hem te houden. Stefan massage was zeer intens. Mijn lichaam voelde Tingly van kop tot teen. Het gevoel was zo laaiend enthousiast en sensueel. Ik heb echt nooit iets dergelijks gevoeld vůůr, ooit. Het was een heel bijzonder voor mij. Dank u! Dank u! Dank u! ""
Simon, 10-02-2016
""Stefan massage was precies zoals wat de reviews zei dat het was. Soms voelde het alsof er was meer dan een persoon masseren me, ik heb geen idee hoe Stefan dat doet... Verbazingwekkend!!! Nu is mijn lichaam voelt gloednieuw-geschokt in een zeer goede manier..... Ik voel me levend!... Dankzij Buddy...- ""
Michael, 13-10-2015
""Wandelen in ik voelde me crumy. FinanciŽle crises had me gevoel gestrest, uit contact met mezelf en lichaam..... Ja, ik werd wakker zeer crumpy en pissed off.... Maar na Stefans massage werd ik wakker. Stefans magische handen veranderde dat allemaal. Ik ging van het gevoel naar beneden en naar het gevoel meer in leven, gelukkig, verjongd... De warming-up van de anale massage. Er was een soort van zachtheid tussen-het maakte me bewegen...-Ik ben betrokken... Het was een bocht op... Opnieuw was het een uit deze wereld kinda massage. Stefan is dan getalenteerd.. Hij heeft een roeping om genezing en comfort te brengen aan anderen... Dank u! ""
Frans, 24-06-2015
""Lichaam voelt heel licht en kalm-zoals ik ben zwevend... Amazing Touch Stefan heeft-warme handen-getalenteerde handen, uitnodigende handen... Warme persoonlijkheid.... en een zeer mooie man.... Dankzij Stefan zal ik weer terug.... ""
Gregoire, 18-04-2015
""Na te zijn gegaan door chemo behandelingen, een massage was lang te wijten. Ik en mijn lichaam was een laag gevoel.... Maar zodra Stefan raakte me dat ik wist dat dingen zouden gaan om beter te worden. Na zijn massage voelde ik me als een complete wedergeboorte.... wat een sensationeel gevoel. Ik voelde me vernieuwd, verjongd, levend weer... Stefan u bent begaafd met een helende aanraking. Dank u mijn vriend, ik dank u voor het maken van me weer voelen....... ""
Jacky, 07-01-2015
""Mijn lichaam voelde geweldig-Tingly overal. Ik voelde me alsof ik vloog, spiritueel..... Wat een verbazingwekkende reeks van sensaties en diepten van gevoelens die ik ervaren. Wat kan ik zeggen, Stefans massage is niet van deze wereld. Stefan certainlly wist hoe te spelen met mijn lichaam, en dat hij altijd kan doen.... Bedankt Stefan ""
Roberta, 07-11-2014
""Zeer zeer goede massage!! Mijn lichaam is stijgende hoog-magisch-helemaal ontspannen... dat ik voel me enigszins Tingly en wekte over...... De Massage, wat kan ik zeggen, een totale Professional die is zeer getalenteerd met zijn handen. Nogmaals bedankt Stefan! ...""
Francene, 31-10-2014
""Whoa! Wow! Mijn lichaam voelt euforische, maar lief en teder en toch zacht en vrolijk teder.... Ja, ik had een goed lichaam behandeling voor mezelf door Stefan. Stefan zeer goed gedaan. Ik heb niet geraakt als dat-zo intiem, erotisch, maar toch sensueel. Stefans massage is zeer goed met het gebruik van verschillende technieken, stijlen, en rekwisieten... Zeer stimulerend... Dank u Stefan.... ""
Nikki, 31-10-2014
""Oh jongen, waar moet ik beginnen. Ten eerste, mijn lichaam voelt veel intens, levend... Het voelde goed om op zulke wijze worden geraakt. Ik moet zeggen dat Stefan heeft een manier om u te raken, dat is persoonlijk en professioneel. Zijn manier van aanraken is uniek en ik voelde de goede vibes en liefde die uit zijn aanraking. Dat maakt me glimlach... Dankzij een miljoen Stefan..... ""
Francis, 05-08-2014
""Wow! Wow! Wow! Wat kan ik zeggen.... Mijn lichaam voelt heel licht, gevoelig, sensueel. Ik lichaam voelt zich verbonden met mijn geest... De Massage, uitstekend werk. Het verbaast me hoe Stefans ' massage is creatief, veranderlijk, intens en gedaan met veel liefde. Bedankt Stefan voor het nemen van mij op een prachtige vreugde rit.... ""
Martina, 28-07-2014
""Lichaam voelt licht, zoals ik ben lopen op de lucht, wow!. De sensaties ik voel zijn niet te beschrijven, maar ik zeg u dit, moet je gaan zien Stefan voor een massagebehandeling. U zult er geen spijt van... ""
Kristiana, 17-07-2014
""Ik kwam in het gevoel heel emotioneel, het gevoel alsof niemand van me houdt. Maar na een massage van Stefan en het gevoel van de liefde in zijn Massage, heb ik niet meer het gevoel op die manier. Hij maakte me een speciaal gevoel, verwend, levend... Hij maakte me weer voelen. Ik weet niet wat het is, maar het is iets magisch in zijn handen, zoals hij heeft het geschenk, omdat hij erin geslaagd om mijn energie te spiegelen, terwijl ik links gevoel meer positieve... Uitstekende masseur... Hij is een must go see... Dank u!!! ""
Deanna, 03-06-2014
""Mijn lichaam voelt wijd open, tenen, vingers, oren, over alle vergoedingen geopend. Sommige plekken zijn minder verspreid, maar zwaar in een leuke manier. Het personeel was erg vriendelijk. Druk op de juiste plekken, niet hard, maar hard genoeg om me terug willen komen voor meer, dank u Stefan ""
Joanna, 21-04-2014
""Stefan heeft zo veel verschillende slagen, hij maakt het lijkt moeiteloos en met gemak. Het is verbazingwekkend hoe hij kan dansen op mijn lichaam-het opende me intern-hij nam me mee naar hoogte en hij brengt me weer terug. Stefan is een must-get een massage van Stefan, nu!!! ... Elke centimeter van mijn lichaam is aangeraakt. Ik voel me zo verbonden, zeer intens. Ik voelde Stefan spiritueel en het maakte me voel me vrijer-aangesloten alsof hij heeft toched me binnen en buiten.. Net als van het begin tot het einde, Stefan biedt een superenergieke intense, maar een liefdevolle en zorgzame massage...... ""
Francesca, 14-02-2014
""Niemand is op geen enkele manier in de buurt zo dicht mogelijk bij de vaardigheden die Stefan heeft-niemand in de wereld! Op een gegeven moment voelde het als een lichaam buigen-als een voortzetting van jezelf... Wow!!! Beter dan alle genoemde opmerkingen... Uit deze wereld! Ongelooflijk, het voelde als een full-time uit te werken... Stefan is een must go voor een prachtige sensuele magische massage.... Ik zal zeker terug. Dank u Stefan.... ""
Max, 01-12-2013
""Ik zag dit niet een komen. Ik had massages voor 15 jaar en ik zou Stefan zetten op de top van die lijst. Ik heb nog nooit een massge als dat vůůr. Stefans verschillende technieken en stijlen gecombineerd in een tot zijn eigen persoonlijke stijl te maken, en ik zeg ya het is een stijl in een klasse allemaal door zijn eigen. Ik verlaat het gevoel alsof ik zwevend. Wat een geweldig gevoel. Extraoridnary... Dank u Stefan.... ""
Hannon, 12-02-2013
""Ik heb geen massage gehad, zoals dat sinds 2004. Ik voelde me veilig, comfortabel en verwend door Stefan. Hij nam me mee naar de plaats waar ik niet gegaan om in jaren. Ik voelde me levend, opnieuw. De massage was warm, sensueel, intens, maar meestal voelde ik de liefde Stefan geeft met zijn massage. Hij nam me mee naar hogere gronden. Stefan je bent geweldig en zeer begaafd. Tot weer, en er zal een andere tijd. Dank u Stefan.... ""
Margaret, 07-12-2012
""Wow! Wat een ervaring. Het was de eerste keer dat ik ooit een massage als dat. De massage was zo goed, zeer ontspannend, intensief intiem. Bijna een beetje erotisch, maar zeer professioneel. Ik vond Stefans Massage, het gevoel van zijn lichaam en handen tegen mij, en hoe hij me maakt u zich volledig aangesloten. Ik voelde me bijzonder, verwend en veilig. Stefan zal mijn massage therapeut worden. Uitstekende baan Stefan."
Harold, 06-09-2012
""Ik lees Stefans beoordelingen en het maakte me nieuwsgierig om te proberen zijn massage voor mezelf. Ik ben blij dat ik deed. Stefans handen zijn niet alleen gouden, maar ze zijn magisch als goed, wow. Het was absoluut geweldig-zeker genoten van het enorm. Een totaal onverwachte sensationele sensuele massage. Bedankt Stefan en ik wiill terug. ""
Jan, 25-01-2012
""Stefans handen zijn goud... een zeer sterk en stevig en zeer ontspannend aan de Aanraking. En ja, Stefan heeft een vleugje, de gouden touch. Zijn gedetailleerde lichaam werk is een must do... Ik verliet het gevoel mmeer ontspant en tevreden. Ik zal zeker terug. Dank u Stefan ""
Henrietta, 07-12-2011
""Het was een zeer goede massage. Ik moest Stefan vragen of zijn massages waren altijd zo..... intens, sensueel, diep, soulvolle en speels. Een zeer zeer goede massage. Stefan heeft grote handen. Ze vielen prachtig-veel energie, krachtig en toch ook zeer teder... Ik zal aanbevelen een vriend... Dank u Stefan ""
Edwin, 04-11-2011
""De beste massage die ik ooit had. De massage gaf me een reeks van sterke emoties. Soms voelde ik me verdrietig, gelukkig, huilen, gewekt, wakker en soms voelde ik me alsof ik was zeilen en beter nog voelde het goed en veilig.... Ja inderdaad het was een achtbaan van emoties, maar op het einde verliet ik het gevoel goed binnen en buiten... Bedankt Stefan voor een zeer verhelderende ervaring. ""
Ben, 30-09-2011
""De beste massage die ik ooit had. De massage gaf me een reeks van sterke emoties. Soms voelde ik me verdrietig, gelukkig, huilen, gewekt, wakker en soms voelde ik me alsof ik was zeilen en beter nog voelde het goed en veilig.... Ja inderdaad het was een achtbaan van emoties, maar op het einde verliet ik het gevoel goed binnen en buiten... Bedankt Stefan voor een zeer verhelderende ervaring. ""
Ben, 30-09-2011
""Jongen heeft Stefan verwennen me. Hij is goed en zo'n mooi persoon ook. Zijn eerlijkheid en openheid maakte me het gevoel alsof ik hem mijn hele leven kende. Ik vond dat... Dank u Stefan. ""
Ernest, 10-06-2011
""Ging Ik naar Stefan de andere dag. Zijn zachte fluisteren en mannelijke stem is erg sexy en zo is zijn totale verschijning. Hij vraagt wat je wilt en niet willen, en jongen heb ik meer dan wat ik vroeg.. Ik kreeg een onverwachte heerlijke professionele massage. Stefan is niet bang om alles te gebruiken wat hij kreeg, dat is zijn vermogen om u te verbinden met een hogere wereld. Jongen heb ik krijgen wat ik leuk vond en veel meer, Bravo! ""
Dusilley, 11-04-2011
""Fantastisch! Fantastische! Prachtige! Stefan is prachtig, zijn handen zijn magisch en maakte mijn huid voelen Tingly en dat voelde echt goed. Zijn technieken en beroertes zijn verschillend. Ik ben erg blij met de service van Stefan... Persoonlijke, intieme maar toch professionele... Bedankt.."
Steve, 30-10-2010
""hHeerlijk. Stefan sloeg alle juiste plekken op mijn onderrug. Wat kan ik nog meer zeggen. Magische en gouden handen... Ga zien Stefan u zult er geen spijt van... ""
Diane, 13-09-2010
""Ik wist niet wat te verwachten, maar jongen was ik verrast. Stefan niet alleen maakte me thuis voelen, maar hoe hij verwend me maakte me speciaal te voelen. Ik zal terug zijn.... ""
Andre, 03-05-2010
""Wat een fantastische massage. Stefan Touch is sterk, ontspannend en sensueel. Ik verliet het gevoel een stuk beter. Wat magische handen... ""
Gabriella, 13-06-2009
""Wat een fantastische massage. Stefan Touch is sterk, ontspannend en sensueel. Ik verliet het gevoel een stuk beter. Wat magische handen... ""
Gabriella, 13-06-2009
""Het was een fantastische ervaring. Stefan voelde me zeer comfortabel. Ik voelde Tingly in mijn hele lichaam. Stefan weet wat hij doet en hij doet het goed. Dank u Stefan. ""
rich, 08-01-2009
""Wat is goed over de massage van Stefan is dat het nooit het zelfde tweemaal is. Hij varieert altijd-zoals hij heeft altijd nieuwe trucs, zoals de borstel die hij gebruikt. Wow... ""
Jake, 13-12-2008
""Stefan aandacht voor detail is op het merk-vooral aan mijn bovenste rug, de geknoopte gewrichten werden uitgewerkt mooi. Ik voel me meer ontspannen en minder gespannen... ""
Galit, 07-11-2008
""het was geweldig-voelde geweldig. De beste massage had ik in een zeer lange tijd. Stefan heeft een verbazingwekkende Touch-hij massages met gevoel, het komt uit in hem. Een massage is ook goed als het afkomstig is van je ziel... Ik zal zien Stefan weer snel. ""
Ronan, 23-07-2007
""goed, zeer goed. Ik voel me gloednieuw weer. Kalm, ontspannen en op hun gemak. Ik ben erg blij met de manier waarop Stefan massages. Zijn aanraking is intens, magisch, sensueel maar veilig. Dank u. ""
Corrine, 06-04-2007
""intensief-stress in mijn rug is weggegaan-het was een zeer goede massage. Stefan geeft een zeer goede massage. Ik hou van zijn beroertes, ritmes, stijl en touch. Leuke muziek... Bedankt. ""
Vincent, 21-02-2007
""Ik voel me altijd meer op hun gemak, vervangen en slaperig. Ik voel het verschil in mijn energie en lichaam. Voel gloednieuw-ik ben blij dat ik je gevonden. Ik wil niet vertrekken. Ik kon altijd blijven. Daarna voel ik me altijd rustig-zoals ik ben scheiden en zweven. Dank u Stefan."
Dipo, 24-06-2006
"Goede ontspannende full-body massage, combinatie van ontspanning en goede spier massage Zeer ontspannen..."
Jacko, 24-04-2006
"Lekker ....Heel goed...Het was heerlijk....Bedankt"
Eric, 08-02-2006
""Stefan gaf een super massage. Zeer intens, ontspannend en diep, ook. Voor mij was het een zeer unieke en helende ervaring. Zeer aan te bevelen"
Stephanie, 06-02-2006
"Erg goede ..intensieve massage! Voelde goed en vertrouwd...Volledig ontspannen!"
Marc, 05-08-2005
"Rust gevoeld...Zeer ontspannen....Rustige muziek..."
Ben, 25-05-2005
"Ik vond het bijzonder fijn. Het was mijn eerste keer hier, maar ik kom zeker weer terug. Dank je wel...."
Kees, 19-05-2005
"Een erg plezierige ervaring met de juiste opbouw voor een ontspannen gevoel vanaf het begin. Er is aandacht voor (bijna) elke vierkante cm van het lichaam...."
John, 20-03-2005
"Het was heerlijk! Steeds beter."
Joshua, 07-03-2005
"Heel speciaal veel relaxter dan de eerste keer voor mij in ieder geval. Prachtig als je iemand al kent en die haalt veel spanning weg waardoor je veel beter en makkelijker ontspant. Echt geweldig ook prachtig om te voelen dat je dingen bijleert en als je iets denkt verkeerd te doen. Heel mooi. Dank je Stefan"
Pieter, 02-03-2005
"Relaxed, nieuwe technieken die ik nog niet kende, verrasssend. Buik, borst massage nieuwe ervaring die ontspannend wordt. Al met al goed..."
Harry, 28-02-2005
"Heerlijke massage in erg relaxtie steer op mijn gemak gevoeld. Fantastisch! Geen deel van het lichaam werd vergeten, bedankt. Als je niet had gezegd dat je deze studie volgde, zon ik denken dat je dit al jaren deed...."
Josh, 23-02-2005
"Stefan wist niet goed wat te verwachten maar dit overtreft alles het al heel wat massages gehad maar dit was DIVINE. Als een kenner heb ik veel evaring en dan te bedanken dat je nog aan het leren bent....werkelijke geweldig was en hele belevenis. Bedankt..."
Peter, 16-02-2005